Retour

Solden d'zomer 2018 :
Noteer in uw agenda: 10 januari bij Outlet Avenue

j-106Avant les soldes d'zomer 2018

Ontmoet Outlet Avenue vanaf 22 juni tot 2 augustus 2016, dus 6 weken lang, om te profiteren van de Zomer uitverkoop Outlet Avenue. Kom u zelf plezier doen en maak een keuze uit duizenden grote merk artikelen tegen kleine prijzen.

Net als afgelopen januari zullen ook bij deze Zomer uitverkoop de dames hoog in het vaandel staan. Een special universum zal aan uw gewijdt worden, Dames, om u een unieke shop-ervaring te bieden. Deze selectie is uiterst rijk aan merken en artikelen. Voor elk dus wat wils. Deze periode van uitverkoop is hèt moment voor alle shop-addicts om hun zomer garderobe te vernieuwen en met hun nieuwe outfits te pronken bij willekeurig gelegenheden, de hele zomer door. Korte rokken, gekleurde jurken, luchtige topjes, shorts, … evenveel artikelen als behoeftes aan wat nieuws zijn beschikbaar in onze shop Uitverkoop. Sandalen of schoenen met sleehakken zullen een ieder van u, vergezellen bij uw nieuwe outfits. Een ruime selectie accessoires zoals tassen bijvoorbeeld, maken iedere outfit perfect af met klasse, elegantie en een tikkeltje gekkigheid. Uiteraard met grote kortingen, tot grote blijdschap van alle dames.

Behalve deze selectie voor uitsluitend vrouwen, wordt de man natuurlijk ook niet vergeten gedurende deze uitverkoop weken. Heren, u kunt uw geluk beproeven bij de selectie speciaal voor u. Grote mode merken met grote kortingen voor uw plezier. O.a. bermuda’s, polo’s en moccasins, alle artikelen die u zoekt zijn te vinden bij Outlet Avenue en zullen uw beste vrienden zijn gedurende deze hele zomer 2016. Voor zwoele zomeravonden zit u met een jeans en een mooie bloes altijd goed. De Heren Uitverkoop is een goed moment om nieuwe merken te ontdekken of om een andere stijl te vinden met moderne en elegante accessoires. Alle smaken en stijlen zijn te vinden bij Outlet Avenue tijdens deze Zomer 2016 Heren Uitverkoop.

De kinderen en uw huis maken natuurlijk ook deel uit van dit grote avontuur. Buitengewone hoge kortingen op een brede selectie artikelen bieden de ouders de mogelijkheid om hun kinderen in een nieuwe outfit te steken om samen de zomer rustig tegemoet te gaan.

Deze nieuwe kleding staat de ouders toe om te profiteren van hoge kwaliteitsartikelen voor hun kinderen en tegelijkertijd toch op de kleintjes te letten deze maand. Het is tevens een goed moment om uw binnen- en buitenhuis decoratie weer eens te veranderen om zo uw vrienden in een gezellige sfeer te ontvangen tijdens de zomeravonden.

Van (slaap)kamer decoratie tot badkamerartikelen en artikelen voor een mooi gedekte tafel, Outlet Avenue heeft het allemaal en laat u profiteren van grote kortingen op een ruime selectie artikelen.