Retour

Outlet Avenue voldoet aan alle verwachtingen van trendy vrouwen, welke stijl u ook kiest. U vindt er altijd een uitgebreid aanbod dat regelmatig wordt vernieuwd. Kortom, de 'place to be' voor de allernieuwste trends. Outlet Avenue biedt u elegante dameskleding die u zeker op prijs zult stellen, dankzij ons grote aanbod in merken voor elk seizoen.

Bij de aankoop van een mooie outfit profiteren de dames onder ons van talrijke, handige voordelen. Outlet Avenue staat namelijk garant voor een levering aan huis binnen 24 uur, één enkel winkelmandje tijdens de hele bestelling en dus ook één pakketje, maar ook voor een gratis retour indien het gekozen kledingstuk niet aan de verwachtingen voldoet.

Zoekt u de nieuwste trends? Of iets van een specifiek merk? U vindt het zeker in onze verschillende rubrieken: Morgan, Mango, Desigual, Manoukian, Kookai, Le Temps de Cerises ... voor elk humeur en elke gelegenheid. Kleding, sportartikelen, schoenen, accessoires, dameskleding ... u vindt het allemaal bij Outlet Avenue. Zo kunt u rustig shoppen zonder de deur uit te gaan!