Retour

BrandAlley voldoet aan alle verwachtingen van trendy vrouwen, welke stijl je ook kiest. Je vindt er altijd een uitgebreid aanbod dat regelmatig wordt vernieuwd. Kortom, de 'place to be' voor de allernieuwste trends. BrandAlley biedt je elegante dameskleding die je zeker zal weten te bekoren, dankzij ons grote aanbod in merken voor elk seizoen.

Bij de aankoop van een mooie outfit genieten de dames onder ons van talrijke, handige voordelen. BrandAlley staat namelijk garant voor een levering aan huis binnen de 24 uur, één enkel winkelmandje tijdens de hele bestelling en dus ook één pakketje, maar ook voor een gratis retour indien het gekozen kledingstuk niet aan de verwachtingen voldoet.

Zoek je de nieuwste trends? Of iets van een specifiek merk? Je vindt het zeker in onze verschillende rubrieken. Morgan, Mango, Desigual, Manoukian, Kookai, Le Temps de Cerises ... voor elk humeur en elke gelegenheid. Prêt-à-porter, sportartikelen, schoenen, accessoires, dameskleding ... je vindt het allemaal bij BrandAlley. Zo kan je rustig shoppen zonder de deur uit te moeten!